El Voltregà es proclama campió de la Copa de la Reina d'hoquei patins (1-3)

Amb aquest triomf contra el Manlleu, les noies de David Bou sumen el seu cinquè títol

Jordi Graell
El Voltregà, campió de la Copa de la Reina d'hoquei patins / FEP.ES

BarcelonaEl Voltregà s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina d'hoquei patins després de superar en la final al Manlleu per 1-3. En un Pavelló Municipal de Lloret ple, el Manlleu ha estat el primer en avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Nara López, però abans del descans Anna Romero ha aconseguit restablir l'empat.

Només començar la segona part Natasha Lee ha posat per davant per primer cop al Voltregà i finalment l'encert en les faltes directes ha acabat decantant la balança. Mentre que en la desena falta del Voltregà Yolanda Font ha topat en la falta directa amb una bona resposta de Laia Vives, a cinc minuts pel final Berta Tarrida ha aprofitat la desena falta del Manlleu per sentenciar la final des del punt de falta directa. Un triomf que suposa el cinquè títol per les noies de David Bou.