Hoquei Patins
Esports 22/01/2011

Vilanova i Lloret guanyen els seus enfrontaments en la Copa CERS, mentre l'Igualada empata a casa

Els del Garraf deixen l'eliminatòria pràcticament sentenciada després de golejar el Seregno, mentre que el Lloret només ha guanyat per la mínima a Tenerife (2-3)

BarcelonaEl Vilanova ha deixat sentenciada l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa de la CERS, en golejar per 2 gols a 9 al Seregno en el partit d’anada disputat avui a la ciutat italiana.

A la primera part, Rocasalbas i Jordi Ferrer han marcat els primers del Vilanova, que ha arribat a la mitja part amb un 1-4 a favor al marcador. A la represa, al minut 1, Bartrés ha fet el cinquè i el marcador ha anat augmentant sense pausa. Han marcat Roca (2), Gil i Jordi Ferrer. Al minut 22 Squeo, ha fet el segon gol local.

L'Igualada ha aconseguit empatar a casa contra l'Oliveirense (2-2) i es complica la classificació per als quarts de final de la Copa CERS. Tot i que s'han posat per davant en el marcador amb un gol d'Edu Hernández, els locals han vist com els portuguesos empataven i s'avançaven amb dues dianes de Santos i Silva. Al minut 30, però, Formatjé ha marcat el definitiu 2-2.

En el duel dels representats de l'OK Lliga, el Lloret ha aconseguit una ajustada victòria per 2-3, que li dóna un cert avantatge de cara al partit de tornada. De fet, el Lloret ja va jugar a Tenerife a la lliga i va perdre per 5-4; però els selvatans han millorat des de l'arribada de Manel Barceló a la banqueta i avui han aconseguit la victòria.