Copa del Rei
Esports 28/02/2015

El Barça ofereix una millor versió però pateix per superar el Voltregà (4-3)

Els homes de Ricard Muñoz, que no ha concedit cap minut als davanters Raúl Marín i Marc Torra, s'han mostrat més sòlids defensivament que a la ronda anterior i només han encaixat gols a pilota aturada

Jordi Graell
Pablo Álvarez / RFEP

BlanesEl Barça jugarà la final de la Copa del Rei d'hoquei patins de Blanes contra el Vic després de superar per 4-3 el Voltregà. Els homes de Ricard Muñoz, sense la participació dels davanters Raúl Marín i Marc Torra per decisió tècnica, s'han mostrat més sòlids defensivament que en el partit anterior contra l'Enrile PAS Alcoi i només han concedit gols a pilota aturada. El Voltregà, per la seva banda, ha hagut d'afrontar cops morals durs com rebre un gol matiner des del punt de penal de Marc Gual i veure com el Barça anotava l'1-3 mitjançant una genialitat de Xavi Barroso just després d'obrir la llauna amb una pena màxima de Tirso Gómez. Anteriorment també havia aconseguit anotar Pablo Álvarez. Al segon temps la pilota aturada ha ressuscitat el Voltregà, que tot i errar una directa de la mà d'Àlex Rodríguez, el mateix Rodríguez amb una directa i de nou Gómez de penal han situat els de Ricardo Ares a un sol gol de diferència del Barça, que a la segona part només ha estat capaç d'anotar de la mà de Gual. Finalment, però, els osonencs no han estat capaços de forçar la pròrroga malgrat disfrutar d'ocasions clares com un xut de Petxi Armengol que ha salvat miraculosament Sergi Fernández quan la graderia ja celebrava el gol.