OK LLiga
Esports 11/11/2014

El Vic esclafa el Moritz Vendrell i s'apropa a Barça i Liceo (7-1)

En un partit pendent de la quarta jornada de l'OK Lliga, els vigatans han tret rendiment de la seva major profunditat de banqueta en una segona part espectacular

Jordi Graell

BarcelonaEl Vic ha apallissat per 7-1 el Moritz Vendrell en un partit pendent de la quarta jornada de l'OK Lliga i d'aquesta manera els homes de Ferran Pujalte es consoliden en la tercera posició, a un punt del Liceo i a quatre del Barça. Tot i que al descans els vigatans només guanyaven per la mínima amb un solitari gol de Romà Bancells des del punt de penal, a la segona part el conjunt osonenc ha tret rendiment de la seva major profunditat de banqueta per destrossar un Vendrell que no li ha servit de res adoptar un plantejament més defensiu.

Els golejadors per part local han estat novament Bancells, David Torres per partida doble, Jordi Burgaya, Ferran Font i Roger Presas, mentre que per part dels de Pere Varias només ha estat capaç d'anotar Sergi Miras, poc després que Carles Grau li aturés una pena màxima. Amb la derrota, els vendrellencs es queden a només un punt de la zona de descens.