Hoquei patins
Esports 11/04/2013

El Barça retrà homenatge a Beto Borregán el primer cap de setmana de maig

En aquest acte, Borregán es convertirà en el primer jugador de la secció d’hoquei patins del Barça en veure penjada la seva samarreta al Palau

Jordi Graell
1 min
Beto Borregán es va retirar la temporada passada

BarcelonaL’homenatge a l’exjugador de la secció d’hoquei patins del Barça, Beto Borregán, tindrà lloc el primer cap de setmana de maig al Palau Blaugrana. L’acte, que ha de servir per convertir Borregán (que va penjar els patins al final de la temporada passada) en el primer jugador de la secció d’hoquei patins que veu penjada la seva samarreta al Palau, es durà a terme en els prolegòmens del partit que enfrontarà els blaugranes amb el Muralla Òptica Blanes.

Tot i això, al contrari del que afirmava Mundo Deportivo aquest dijous matí a la seva página web, la data encara no és definitiva, ja que encara falta tancar alguns detalls pel que fa a l’organització de l’acte. A més, tal i com va expressar el directiu responsable de la secció, Ramon Cierco, en una entrevista a aquest diari l’objectiu és trobar una data “per intentar atreure el màxim nombre d’espectadors al Palau Blaugrana, ja que Borregán és una llegenda viva”.

Per fer-ho, segons ha pogut saber l'ARA, el club esperarà a conèixer l’horari del partit de futbol entre el Barça i el Betis que es jugarà aquell mateix cap de setmana per determinar si l’homenatge es durà a terme el dissabte 4 de maig o el diumenge 5 de maig. D’aquesta manera, el partit d’hoquei patins es disputaria una mica abans per intentar captar els aficionats que aniran al Camp Nou.

stats