OK Lliga
Esports 12/02/2011

Liceo i Barça guanyen els seus enfrontaments per no allunyar-se del líder, el Reus Deportiu

Els gallecs, segons, han guanyat el Moritz CE Vendrell per 5-2, mentre que els homes de Ferran Pujalte, tercers, s'han imposat al GEiEG al Palau Blaugrana (7-3)

BarcelonaDesprés de la derrota a la pista de l'Igualada, el Barça Sorli Discau ha recuperat aquesta tarda el camí de la victòria davant el GEiEG (7-3), i es manté tercer, a 10 punts del líder.

Als homes de Ferran Pujalte els ha costat entrar en el partit, però dos gols pràcticament consecutius de Marc Torra han acabat amb el domini que han mostrat els gironins en els compassos inicials. Carlos López ha signat el 3-0 abans del descans.

A la represa, un GEiEG voluntariós ha intentat arribar a la porteria rival, però Egurrola no deixava espais. En quatre minuts, Reinaldo García ha sumat dos gols més pel Barça. Amb el 5-0, el duel s'ha obert. Ros (2) i García han marcat pels gironins, mentre que Adroher ha sumat l'últim dels blaugrana.

Per la seva banda, el Liceo ha guanyat a casa davant el Moritz CE Vendrell (5-2) i manté així la distància de tres punts amb el Reus. Al minut 10, els gallecs ja guanyaven 3-0, gràcies a dos gols de Lamas i un de Barreiro, que ha tornat a marcar quan faltaven 8 minuts per arribar al descans. Els de Guillem Cabestany no han pogut contra la superioritat de l'equip local.

El Noia ha sumat aquest vespre la segona victòria consecutiva en derrotar el cuer, el Lloret (2-5). Els homes de Ferran López segueixen setens a la classificació però s'han col·locat a un i dos punts de Vilanova i Igualada que aquesta jornada han perdut.

El partit ha estat dominat completament pels sadurninencs, molt seriosos i ben posats dins la pista; tot i això, el Lloret ha marcat primer, gràcies a una jugada individual de Lladó en un contraatac. Ràpidament, Feixas ha posat l'empat al marcador i a 40 segons del descans Albert Riba ha pujat l'1-2 al marcador.

Al segon temps, Feixas ha marcat dos gols més, deixant el partit sentenciat tot i quedar un quart d'hora. Al minut 45 Francesc Bargalló ha pujat l'1-5 i a 45 segons pel final González ha marcat el segon gol local.

En els últims partits de la jornada, el Voltregà ha caigut per la mínima a la pista del Tenerife (1-0), que s'ha avançat al minut 26 gràcies a un gol d'Ángel Rodríguez. Els canaris aconsegueixen així sortir de la zona de descens, gràcies també a la derrota de l'Alcoi a Vic (2-0). Ordóñez ha marcat els dos gols dels d'Osona.