OK Lliga
Esports 06/02/2011

L'Igualada talla la ratxa de victòries del Barça (4-3) i el GEiEG cau a casa contra el Tenerife (3-5)

Amb la derrota el conjunt de Ferran Pujalte (tercer) es queda a deu punts del líder, el Tecnol Reus Deportiu, mentre que els gironins cauen a la penúltima posició

BarcelonaL'Igualada ha tallat la ratxa blaugrana de quatre partits guanyats consecutius a l'OK Lliga amb una ajustada victòria per 4-3. En un partit molt vibrant i molt igualat i no s'ha decidit fins als compassos finals, quan un gol d'Eduard Fernàndez ha establert el 4-3 definitiu.

L'Igualada s'ha avançat al marcador al minut 5, amb un gol de Formantjé, després d'una bona jugada col·lectiva i al poc temps Reynaldo García ha posat l'empat, amb què s'ha arribat al marcador.

A la segona part, Formatjé ha avançat de nou els locals i Carlos López ha empatat després d'aprofitar un refús d'un llançament de Borregán. Navarro, en una acció en solitari, ha pujat el 3-2 i Reynaldo novament ha empatat per part blaugrana.

A dos minuts del final, Eduard Fernàndez ha culminat una bona jugada dels igualadins i ha marcat el definitiu 4-3. Amb aquesta victòria, l'equip d l'Anoia es col·loca quart a la classificació amb 29 punts, a només 3 del Barça Sorli Discau, que es despenja dels primers classificats, el Reus amb 42 punts i el Liceo amb 39.

D'altra banda, el GEiEG ha caigut a casa davant el BuyVIP Tenerife (3-5), que l'ha superat a la classificació. Els gironins són ara penúltims, amb 10 punts, mentre que els canaris en sumen 11.

El GEiEG s'ha avançat en el marcador al minut 3, quan Ros ha marcat en una contra. Tres minuts més tard, també en una contra, el Tenerife ha empatat de la mà de Costa. Els canaris han dominat el ritme i el joc en la primera meitat i Rodríguez els ha avançat just abans del descans (1-2).

Just començar la segona part, Ros ha igualat el marcador, però poc ha durat, ja que pocs minuts després Gómez ha marcat el 2-3 de penal. També ha marcat de penal Casadevall el 3-3, en un moment en què el GEiEG dominava el joc i el BuyVIP aprofitava per sortir a la contra. Amb la igualada al marcador i a només un minut del final, Costa ha sentenciat els locals amb dos gols consecutius, i establint el definitiu 3-5 al marcador.