Copa CERS
Esports 03/05/2011

Les xarxes socials s'inunden de missatges de suport al Club Patí Vilanova

Aquest cap de setmana es juga a Vilanova i la Geltrú la 'final four' de la Copa de la CERS i ja són moltes les campanyes de suport al Club Patí Vilanova que s'han engrescat a través d'internet

Redacció
1 min
Cartell de la 'final four' de la Copa CERS.

Vilanova i la GeltrúAquest cap de setmana es juga a Vilanova i la Geltrú la final four de la Copa de la CERS. Són moltes les campanyes de suport al Club Patí Vilanova que s'han engrescat a través les xarxes socials.

En un dels vídeos que més èxit ha tingut alguns personatges de Crackòvia donen suport a l'equip del Garraf. També hi ha vídeo on la gent de Vilanova dóna els seus ànims a l'equip.

La competició s'obrirà dissabte a les 16 hores amb el partit entre el SL Benfica i l'AE Fisica. A les 18 hores (Esport3) jugaran l'HC Braga i el CP Vilanova. Diumenge a les 13 hores es jugarà la final.

Les entrades per la final four de la Copa de la CERS ja es poden comprar a la secretaria del club, a la Plaça de les Casernes (de 18 a 20 hores), per internet a la pàgina web del club i també a la taquilla que s'ha instal·lat a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, a la cantonada amb Francesc Macià. Els menors fins a 14 anys podran entrar sempre acompanyats d'un adult (un nen per adult).

stats