Hoquei patins
Esports 27/01/2012

Blanes acull aquest dissabte la festa de l'OK Stars d'hoquei patins

El plat fort del dia serà l'encontre (19 hores) entre el combinat blau, entrenat per Alejandro Domínguez (Tecnol Reus), i el vermell, amb Gaby Cairo (Barça) a la banqueta

à. G.
1 min
Presentació de l'OK Stars.

BarcelonaBlanes acollirà aquest dissabte l'OK Stars, un esdeveniment que combinarà la disputa dels partits de les estrelles amb diferents concursos d'habilitats. A més, també hi haurà un clínic per a entrenadors i un torneig de categories inferiors.

El plat fort del dia serà l'encontre (19 hores) entre el combinat blau, entrenat per Alejandro Domínguez (Tecnol Reus), i el vermell, amb Gaby Cairo (Barça) a la banqueta. Abans, però, també hi haurà un partit amb les millors jugadores de la categoria femenina (17 hores) i un parell de concursos d'habilitats (18 hores); el de velocitat i el de precisió.

Aquest OK Stars arriba dos dies abans del decisiu partit que aquest dilluns (21 hores) enfrontarà el Coinasa Liceo i el Barça. L'equip blaugrana està pendent de l'evolució física de Marc Torra (lesió muscular) i Pablo Álvarez (problemes lumbars).

stats