Hoquei patins
Esports 04/12/2010

L'Igualada i el Girona empaten en l'últim partit de la jornada, marcada per l'ajornament del Lloret-Liceo

L'equip gallec no ha pogut viatjar per la vaga encoberta dels controladors aeris. El Reus Deportiu es col·loca com a líder provisional de l'OK Lliga en imposar-se al Vic

Marina Sancho
2 min

BarcelonaLa desena jornada de l'OK Lliga ha estat marcada per l'ajornament del partit entre el Lloret i el Liceo, primer fins avui a la classificació. Els gallecs no han pogut viatjar per la vaga encoberta de controladors aeris i ha cedit el liderat al Reus Deportiu.

En el partit que ha tancat la jornada, el G.E.I.E.G. ha aconseguit l'empat a domicili contra l'Igualada (1-1), en un matx on els gols han arribat a la segona part. Els gironins han salvat un punt que no els serveix per sortir de la part baixa de la classificació.

El Vendrell, per la seva banda, no ha pogut continuar amb la ratxa de bons resultats fora de casa en caure aquesta tarda per 4-1 a la pista de l'Alcoi. Tot i la derrota, l'equip tarragoní segueix per sobre dels alacantins a la classificació.

El Noia Freixenet ha protagonitzat la golejada de la jornada en vèncer el Voltregà per 8-3. Els homes de Ferran López segueixen forts a casa i encara no hi han perdut cap partit.

El Blanes va obrir divendres la desena jornada enfront del Tenerife. Els de la Selva van deixar escapar dos punts a casa enfront el cuer (3-3), en un partit que dominava a la mitja part per 3-1.

En els duels catalans, el Barça Sorli Discau i el Reus Deportiu van guanyar a domicili el Vilanova i el Roncato Patí Vic, respectivament. Els de Ferran Pujalte es van imposar per 1-3 i ja sumen tres victòries consecutives. El Reus va aconseguir un triomf molt important (2-4), el cap de setmana abans de visitar el Barça al Palau.

Els del Baix Camp es col·loquen com a líders provisionals de l'OK Lliga, a l'espera que es fixi una nova data per jugar el Lloret-Liceo.

stats