OK LLiga
Esports 10/05/2015

Un solitari gol de Necchi decideix un partit ensopit entre Lleida i Calafell (1-0)

En el partit que tancava la 29a jornada de l'OK Lliga, els homes d'Albert Folguera s'han imposat per la mínima i arriben a l'última jornada amb opcions de CERS

Jordi Graell

BarcelonaL'ICG Software Lleida ha guanyat per 1-0 el Cafè Crem Calafell Tot l'Any en el partit que tancava la 29a jornada de l'OK Lliga, gràcies a un solitari gol de Manu Necchi a la primera part. D'aquesta manera els homes d'Albert Folguera afrontaran l'última jornada del campionat amb opcions encara de classificar-se per la CERS, tot i que per fer-ho s'hauria de produir una difícil carambola de resultats.

Els dos equips, ja amb l'objectiu complert de la permanència des de fa unes setmanes, han demostrat des de bon inici que aquest matx els feia més nosa que servei i han generat poc perill a les dues àrees. Només una blava a Sergi Romeu ha canviat el destí del partit, ja que tot i que David Arellano ha aconseguit aturar la falta directa corresponent a Necchi, en el refús el davanter argentí ha aconseguit anotar el que seria l'única diana del matí. A la segona part, el Calafell ha reaccionat tímidament en busca de l'empat però ha topat sempre amb un segur Lluís Tomàs i a més els calafellencs han reclamat dos penals que els àrbitres no han concedit. Ja a les acaballes, Gerard Vergés ha vist una nova targeta blava pel bàndol visitant però Lluis Rodero ha enviat la falta directa al pal i tampoc ha pogut superar Arellano en el refús. En la mateixa acció Necchi també ha vist una blava que ha deixat en inferioritat els dos equips, però malgrat que els dos equips es trobaven amb nou faltes el marcador ja no s'ha mogut més.