HOQUEI SOBRE HERBA
Esports 20/08/2011

La selecció espanyola debuta a l'Europeu golejant Rússia amb tres gols de Pau Quemada (5-0)

Amb tres gols de Pau Quemada, la selecció espanyola ha debutat a l'Europeu de nacions de Moenchengladbach (Alemanya) a i ha superat els russos per un còmode 5 a 0. Els cinc gols els han fet jugadors catalans, ja que Roc Oliva i Manel Terrassa han tancat la golejada.

Redacció
1 min

BarcelonaEspanya es troba al grup A, on Alemanya ha derrotat per 3-1 a Bèlgica en el primer partit. Els alemanys són els grans rivals d'Espanya per ser primers de grup, i els propers rivals.

Al grup B hi ha les seleccions d'Anglaterra, Irlanda, els Països Baixos i França. Els tres primers classificats de l'Europeu es classifiquen de pas per als Jocs Olímpics, tot i que el quart classificat també ho farà si Anglaterra puja al podi.

El tècnic Dani Martín s'ha mostrat molt satisfet pel partit dels seus jugadors

Espanya: Quico Cortés, Terrassa, Sergi Enrique, Pérez-Pla, Ramon Alegre, David Alegre, Oliva, Alex Fabregas, Edi Tubau, Santi Freixa i Pau Quemada. També han jugat Marc Salles, Andreu Mir, Joan Fernández, Miki i Xavi Lleonart.

Rússia: Rogov, Mokrousov, Kostarev, Jirkov Alerxander, Zakirov Ravshanzhon, Golubev, Mamoshkin, Yankun, Loginova, Azarov i Platonov. També han jugat: Komarov, Palyanitsa, Volkov, i Plesetskiy Matkovskiy.

Gols: 1-0, m.13: Pau Quemada (PC). 2-0, m.26: Pau Quemada (PC). 3-0, m.42: Pau Quemada (PC). M.45 4-0,: Roc Oliva. 5-0, m.58: Terrassa.

Àrbitres: Marc Christian Blasch i Knull.

La selecció femenina també goleja, a Itàlia (4-0):

stats