Atletisme
Esports 15/07/2011

Marta Domínguez: "Prepararé els Jocs Olímpics"

L'altleta de Palència, exculpada de tots els càrrecs per dopatge, ha ofert una roda de premsa en què ha destacat la seva voluntat de seguir lluitant

Redacció
1 min
Marta Domínguez parla durant la seva roda de premsa

BarcelonaMarta Domínguez ha reiterat en una multitudinària roda de premsa celebrada a la seu del Comitè Olímpic Espanyol la seva voluntat de preparar els Jocs Olímpics de 2012, a Londres, després de ser exculpada dels càrrecs de subministre de substàncies dopants que se li havien atorgat a l'Operació Galgo.

L'atleta, acompanyada pel seu advocat José Rodríguez, diu quatre dies després de la seva exculpació que vol "seguir lluitant" i recuperar-se del seu recent embaràs. "Si hagués pres alguna substància prohibida, hauria donat positiu en els controls. La jutgessa ha vist totes les proves i m'ha declarat innocent, i això és el que val per a mi. No he fet mai res".

"No puc dir que no he patit. El que més m'ha dolgut és que la meva família ho ha passat malament. Jo sóc sóc una persona forta i també ho he passat malament, però quan no tens res a amagar trobes forces per seguir endavant", ha remarcat.

stats