CURSES DE MUNTANYA
Esports 14/10/2012

Kilian Jornet guanya al Kinabalu i aixeca la seva quarta Copa del Món

El català no ha tingut rival a la prova malaia i, amb la quarta Copa del Món, es converteix en el corredor de muntanya amb més títols en la història

Ara
1 min
Kilian Jornet i Emilie Forsberg, campions de la Copa del Món de skyrunning

BarcelonaEl català Kilian Jornet ha guanyat la MT Kinabalu Climbathon per quarta vegada consecutiva i aquest triomf ha servit al de la Cerdanya per aconseguir la seva quarta Copa del Món i convertir-se en el corredor amb més títols de tota la història.

Kilian Jornet no ha tingut rival en la prova malaia i, tot i que l'organització va canviar a última hora el recorregut de la prova i no s'arribava al cim i hi havia més quilòmetres d'asfalt, el català ha tornat a imposar la seva força. Per guanyar la Copa del Món, Jornet només necessitava ser tercer, però el català, insaciable, ha aconseguit el triomf.

Després de la cursa malaia, Jornet marxa a l'illa de la Reunió per participar a la Diagonale des Fous, l'última prova de 'trail running' abans de començar la temporada d'esquí. "Molt content pels 2 pòquers ;)) 4a victòria a Malàisia i 4a Copa del Món Skyrunning!! Gràcies a tots!, ha escrit Jornet al seu Twitter, que ha afegit que en el tram final ha decidit córrer amb més tranquil·litat, pensant en la propera cursa, la Diagonale des Fous.

En categoria femenina, la catalana Núria Picas ha estat tercera. La campiona de la prova malaia ha estat la sueca Emilie Forsberg.

stats