El CN Barcelona referma la seva plaça de playoffs (8-6)

El CN Terrassa sua de valent per superar el CN Sant Andreu (10-11)

Nova victòria del CN Barcelona / RFEN

BarcelonaA la Nova Escullera es veien les cares dos conjunts amb trajectòries molt diferents, però que prometien un xoc molt igualat.

I així ha estat des d'un bon començament, amb un CE Mediterrani que s'ha avançat per dues vegades en el marcador amb gols de Pol Hodaly i Ricardo Aguirán en superioritat, però que ha vist com dos dels jugadors més entonats aquest dissabte del CNB, Víctor Flors i Guilherme Oneto, aconseguien respondre a ambdues dianes i col·locaven el 2-2 al final dels primers vuit minuts.

A partir d'aquest moment els de Toni Esteller han donat un pas endavant i després del 3-2 de Oneto han anat sempre per davant en el marcador fins al final del partit. L'holandès Winkelhorst ha fet pujar el 4-2 amb el qual el duel ha marxat al descans llarg.

Després de la represa no han aixecat el peu de l'accelerador els locals, que tot i la diana de Marc Larumbe han continuat mostrant-se més encertats que el seu rival. Un parcial de 3-0 amb gols de Oneto, Víctor Flores i Joel Esteller ha posat un 7-3 en el marcador difícil ja d'aixecar per als de Marc Comas.