Natació sincronitzada
Esports 05/02/2013

Esther Jaumà: "Les nedadores, com les dones maltractades, creuen que deuen fidelitat a Tarrés"

L'actual seleccionadora de natació sincronitzada reconeix que les seves nedadores tenen "por" de l'exentrenadora

Ara
1 min
Esther Jaumà parla amb Televisió Espanyola

BarcelonaLa natació sincronitzada no troba la calma. Després que la compareixença d'Andrea Fuentes tornés a aixecar la polèmica amb la destitució d'Anna Tarrés, unes declaracions de l'actual seleccionadora, Esther Jaumà, i diverses nedadores, recollides per Televisió Espanyola han tornat a agitar l'aigua.

La nedadora Marga Crespí confessa que algunes companyes "encara tenen por de l'Anna Tarrés" i troba injust que no s'estigui deixant treballar el nou equip tècnic. De fet, Crespí aspira a demostrar al Mundial de Barcelona "que es poden guanyar medalles sense Tarrés i Andrea Fuentes".

L'entrenadora Esther Jaumà també es mostra ambiciosa i afegeix que no vol donar al tema "més força de la que té", i creu que "el més intel·ligent és no respondre i deixar que l'Anna Tarrés es baralli sola". Jaumà compara la relació de les seves nedadores amb Tarrés amb la de "les dones maltractades que creuen que deuen fidelitat o alguna cosa al seu maltractador". "És un vincle emocional i personal de dependència absoluta", apunta.

Ona Carbonell, parella aquàtica de Fuentes als Jocs de Londres, evita entrar en polèmiques però reconeix que no va ser bo que Fuentes no cités les actuals entrenadores el dia del seu comiat.

stats