HANDBOL
Esports 13/12/2014

El Fraikin perd a casa contra el Zamora (20-24)

El conjunt de Granollers no aconsegueix marcar cap gol en els últims quinze minuts de partit

BarcelonaEl Fraikin Granollers no ha pogut tancar bé l'any a la Lliga Asobal. L'equip del Vallès Oriental ha caigut a casa contra el Seguros Zamora (20-24) i es manté tercer. Els homes de Carlos Viver han anat gairebé sempre a remolc del marcador i han estat massa poc encertats en el tram final, quan no han pogut aconseguir cap gol en els darrers quinze minuts.

El conjunt català, però, havia començat bé i a la primera part s'havia posat amb un 7-5 d'avantatge, que ha respost bé l'equip de Zamora, igualant el marcador i marxant al descans amb un lleuger avantatge de dos gols. A la represa, el Fraikin ha intentat reaccionar i novament s'ha posat al davant (17-15), però a partir d'aquí s'ha acabat el joc del Granollers, que ha acabat perdent els papers i el partit. Al minut 46 el marcador era d'empat a vint i al final del partit el resultat ha estat de 20 a 24.

El porter Dimitrije Pejanovic tan sols ha pogut tenir un 33% d'efectivitat sota pals, mentre que a nivell ofensiu el màxim realitzador del Granollers ha estat Jose Guilherme de Toledo (5), seguit d'Álvaro Ruiz i Ferran Solé, amb quatre dianes cadascun. En canvi, per al Zamora, el més destacat ha estat Octavio Magadán, amb nou gols, seguit de Diego Reyes (8).