WATERPOLO
Esports 23/04/2016

El Sabadell lluitarà per la seva quarta Eurolliga (12-11)

El conjunt de Nani Guiu ha superat el Kienf Kirishi i disputarà la final continental contra l'UVSE de Budapest

G.r.
Les jugadores del CN Sabadell Astralpool celebren a la piscina el títol europeu que van aconseguir després de superar el Kirishi rus a la final.

BarcelonaEl Club de Natació Sabadell lluitarà aquest diumenge per la seva quarta Eurolliga de waterpolo femení en superar el Kinef Kirishi rus a semifinals (12-11). Primer objectiu complert en el cap de setmana més important pel club català. Les noies de Nani Guiu, sempre agafant la iniciativa, han hagut de ratllar a un gran nivell endur-se un xoc igualat de cap a peus. Aquesta és la cinquena final europea en les darreres sis temporades de les vallesanes, camí del seu quart títol.

El conjunt rus s'ha mostrat molt intents, sent capaç de respondre els gols rivals en fins a tres ocasions. Si Clara Espar, O'Donell o Anna Espar han avançat el seu conjunt, Ryzhhkova (2) i Krimer han posat les taules en el marcador. Bones defenses, pocs gols i nervis a les piscines Carles Ibars, amb un bitllet per a la finalíssima continental en joc.

Abans d'arribar al descans i amb el resultat de 3-3, les sabadellenques han donat un cop sobre la taula amb un parcial 3-0 gràcies a l'encert de Maica García per partida doble i Judith Forca, autora d'una vaselina impossible. La tranquil·litat i el control que tenia el Sabadell s'ha trencat en el tercer quart, on les defenses han passat a un segon pla i els intercanvis de cops han copat tot el protagonisme.

Tensió fins al final

7 gols en total, 3 de la banda blanca i 4 del bloc rus, molt més endollat, per dibuixar un 9-7 (Olga Domenec, Clara Espar, Anna Espar; Krimer, Glyzina (2) i Ivanova). La visitant Glyzina, una de les poques jugadores del Kirishi que no és internacional absoluta amb Rússia, ha seguit liderant a les seves companyes, que han jugat cada cop millor amb el pas dels minuts.

Zubkova ha confirmat aquestes sensacions empatant el xoc per últim cop. Les tricampiones d'Europa han hagut de gestionar cap i cor per acabar de tancar les semifinals. L'encert de la capitana Domenech, Forca i Anna Espar han fet inútils les dianes d'una Glyzina en estat de gràcia i que han mantingut la