NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 24/09/2012

Ana Montero i Esther Jaumà substituiran Anna Tarrés al capdavant de l'equip de sincronitzada

Ana Montero serà presentada aquest dimarts (13 hores) al CAR de Sant Cugat com a directora tècnica. Per sota estarà la catalana Esther Jaumà com a seleccionadora, i Gemma Mengual tindrà un paper dins l'equip

Albert Solé
1 min
Ana Montero serà la seleccionadora de l'equip de natació sincronitzada / RFEN.ES

BarcelonaLa madrilenya Ana Montero serà la substituta d'Anna Tarrés al capdavant de l'equip tècnic de la selecció espanyola de natació sincronitzada. Aquest dimarts (13 hores), la Federació Espanyola de Natació (RFEN) presentarà l'equip que, a partir de l'1 de gener, prendrà el relleu d'Anna Tarrés, destituïda el 6 de setembre.

Montero, entrenadora de la selecció júnior de natació sincronitzada, serà la directora tècnica d'un equip més ampli. La RFEN havia contactat amb la japonesa Mayuko Fujiki, que havia sigut la segona entrenadora d'Anna Tarrés anys enrere (del 2003 al 2010), però per problemes contractuals Fijiki no podia vincular-se a la selecció espanyola, ja que actualment –i fins als Mundials del 2013– és la seleccionadora dels Estats Units.

Per sota de Montero, com a nova seleccionadora, aquest dimarts serà presentada Esther Jaumà, la seva segona a la selecció júnior i entrenadora del CN Granollers de sincronitzada. A més, Gemma Mengual també tindrà un paper, tot i que secundari, dins l'equip tècnic.

stats