Operació Galgo
Esports 12/12/2010

Alberto García: "El que més em dol és que diguin que sóc traficant"

"Vivim en un país on la pressumpció d'innocència no existeix". L'atleta ha lamentat tot el que s'ha dit d'ell als mitjans i ha assegurat que està "segur" que l'absoldran

Redacció
1 min
Alberto García surt del Jutjat d'Instrucció on ha declarat sobre l'Operació Galgo.

MadridL'atleta madrileny, un dels catorze detinguts dijous passat en l'Operació Galgo, ha declarat aquest matí sobre el cas al Jutjat d'Instrucció de guàrdia, on avui passaran a declarar la resta d'implicats.

Alberto García ha assegurat que està "molt tranquil" i "absolutament segur" que sortirà absolt. García, que ha declarat al Jutjat sobre la seva implicació en el cas, ha lamentat profundament que se'l titlli de "traficant".

"El que més em dol és que diguin que sóc traficant perquè no hi ha una sola prova que ho justifiqui. Es al·lucinant i no hi pots fer res, els mitjans et declaren culpable abans que et jutgin. Vivim en un país on la pressumpció d'innocència no existeix", ha criticat l'atleta.

García, que va ser sancionat per donar positiu en un control de dopatge el 2003, ha afirmat que està "molt preocupat" per la seva família i ha defensat la seva innocència: "Quan surten coses realment falses fa molt mal, perquè la major part del que s'han dit no té res a veure amb mi. Ja es veurà si hi estic implicat o no, perquè amb la declaració s'ha deixat molts punts clars i tinc confiança. Estic força tranquil ara".

L'atleta de Madrid ha assegurat que no ha parlat amb cap dels impliquitats i que tampoc ha llegit el comunicat dels atletes que exigia un càstig per als culpables.

Abans de marxar, García ha lamentat que els mitjans no es fessin ressò de la seva posada en llibertat divendres a la nit. "Només interessa que Alberto García està detingut, però si m'han deixat anar és per alguna cosa".

stats