Pirena 2011
Esports 06/02/2011

Arrenca una nova edició de la Pirena Advance amb la victòria clara de l'alemany Tom Adres

El podi l'han completat el també alemany Ullrich Kuhn i el navarrès Íker Ozcoidi. En la categoria reservada a gossos nòrdics, la victòria ha estat per Lázaro Martínez

Redacció
1 min
Tret de sortida a una nova edició de Pirena Advance.

La PartacuaPirena Advance 2011 ha estrenat edició amb una etapa desenvolupada en una pista exigent i molt tècnica a La Partacua (Aragó).

Aquesta primera etapa (La Partacua-Nieve de Aragón) ha estat dominada pels grans favorits a la victòria final de la ruta. L'alemany Tom Adres ha marcat la pauta en la general de trineus i ha completat els 17 km de recorregut amb un temps de 41 minuts i 45 segons, i ha millorat en gairebé un minut i mig al segon classificat, el també alemany Ullrich Kuhn. Ha completat el podi el navarrès Íker Ozcoidi.

A la categoria reservada a gossos nòrdics, la victòria ha estat per Lázaro Martínez, que malgrat participar amb gossos joves i amb poca experiència i de patir una lleu caiguda en carrera, ha demostrat que aquest any pot ser un referent.

Finalment, entre els skijorers, els esquiadors de fons tirats per un o dos gossos, el triomf ha estat per a una veterana, la txeca Jana Porubska, campiona en dues edicions anteriors i que s'ha mostrat com la rival a batre. El podi l'han completat l'alemanya Karin Gruber-Pester i la suïssa Pia Rutishauser.

Centenars de persones s'han apropat fins a la zona de La Partacua per seguir el transcurs d'una etapa marcada pel bon temps. Demà segona etapa (La Partacua-Aramón Formigal) pels mateixos escenaris que avui.

stats