Futbol Sala
Esports 02/09/2011

El Barça Alusport presenta Gabriel da Silva com a nou jugador blaugrana

El brasiler, procedent de l'Inter Movistar, ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del Barça Alusport, un club que l'experimentat futbolista ha qualificat com d'"una altra dimensió"

Efe
2 min

BarcelonaEl brasiler Gabriel da Silva, procedent de l'Inter Movistar, ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del Barça Alusport, un club que l'experimentat futbolista ha qualificat com d'"una altra dimensió".

Després d'alçar dues Lligues, dues UEFA Futsal Cup, tres Supercopes d'Espanya, sis Intercontinentals, una Recopa d'Europa, dues Copes d'Espanya i una Copa Ibèrica amb el seu anterior equip, Da Silva arriba al Barça disposat a "gaudir".

Malgrat el seu extens palmarès, que també comprèn el Campionat del Món aconseguit amb la seva selecció el 2008, entre altres títols, el jugador carioca ha reconegut que "el nom del Barça és una altra dimensió", i que ja feia un parell d'anys que l'equip català havia mostrat la seva intenció de fitxar-lo.

"Tinc ganes de participar en aquest projecte i espero estar a l'altura", ha assenyalat Gabriel, que ha admès les seves ànsies per adaptar-se com més aviat millor a la ciutat, cosa que no serà gaire complicada després de la calorosa rebuda de la plantilla. "Estic molt sorprès", ha explicat.

El seu tècnic, Marc Carmona, no ha tardat a justificar aquest tracte. "És bon company i bona persona", ha dit el preparador, que ha definit el seu nou pupil, que aquest novembre complirà 31 anys, com "un jugador experimentat, que donarà rendiment immediat i que ja porta anys a Espanya guanyant títols".

"Ha demostrat que tenia ganes de venir, vol participar en el projecte i ajudar-nos, i aquesta ha estat la seva gran força. Sé que ha renunciat a coses que tenia aquí", ha subratllat Carmona, ressaltant el "treball gris, aquest que no es veu", que li pot aportar aquesta incorporació.

A més del seu palmarès amb l'Inter Movistar, Da Silva acumula, com a internacional absolut, una Copa del Món, un Gran Prix, dos Campionats Sud-americans, dos Campionats de la Conmebol i un or en els Jocs Panamericans.

stats