LNFS
Esports 10/06/2011

Barça Alusport i Caja Segovia obren la final al Palau Blaugrana

El Barça Alusport i el Caja Segovia enceten aquesta nit (21.30 hores, Esport 3 i Marca TV) la final de la lliga de futbol sala, prevista al millor de cinc partits.

Redacció
2 min
Presentació de la final de la LNFS.

BarcelonaEl Barça Alusport i el Caja Segovia enceten aquesta nit (21.30 hores, Esport 3 i Marca TV) la final de la lliga de futbol sala, prevista al millor de cinc partits.

L'entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, ha assegurat aquest dijous al Camp Nou que la final que arrenca demà contra el Caja Segovia és "el moment més important per a la història del club" i ha assumit sense problema "l'obligació de guanyar i l'etiqueta de favorits".

El conjunt català barallarà per una Lliga per primera vegada en la seva història, després de guanyar la Copa Espanya i la Copa del Rei. "Per nosaltres la temporada ja és extraordinària pels dos títols que hem aconseguit. No tenim pressió negativa, res que ens tenalli o ens impedeixi jugar amb tranquil·litat", ha dit el tècnic.

L'entrenador del Caja Segovia, Jesús Velasco, ha destacat la il·lusió de la seva afició per aixecar un títol que fa dotze anys que esperen: "La ciutat fa molt de temps que somia amb això, és un honor i un orgull ser aquí. Veurem com rendim davant un rival que ha demostrat ser el millor d'Espanya".

El tècnic ha subratllat el potencial defensiu del Barça: "És el més sòlid de la competició, costa molt marcar-li un gol i és molt complicat remuntar si es posa per damunt".

Carmona, de la seva banda, ha destacat dels seus rivals: "És l'equip amb més jugadors que poden decidir un partit".

El porter del Caja Segovia, Cidao, confia sortir "amb vida del Palau i posar-li les coses molt difícils al Barcelona". Mentre que l'ala del Barça, Javi Rodríguez, ha insistit en la motivació extra que suposaria guanyar una plaça europea després d'aconseguir el títol: "Creiem que aquest club s'ho mereix i estem molt il·lusionats".

stats