Atletisme
Esports 25/01/2011

El repte més ambiciós (i difícil) de Josef Ajram

Aquest matí l'ultraman ha presentat a Barcelona una iniciativa solidària en la qual una esportista anònima el convida a completar junts la Marató de Barcelona

àlex Gozalbo
1 min
Josef Ajram i Iolanda López.

BarcelonaJosef Ajram és un especialista en reptes, tant possibles com impossibles. Entre les gestes d'aquest esportista, que constantment s'està preguntant on és el límit, destaquen la seva exitosa participació a la Marathon des Sables o a l'Ultraman. De fet, 'Informe Robinson' (Canal +) li va dedicar un emocionant reportatge. El seu nou objectiu és encara més ambiciós; combatre el càncer infantil.

Aquest matí Josef Ajram ha presentat a Barcelona “El repte”, una iniciativa solidària en la qual una esportista anònima, Iolanda López, pren la veu de totes del dones del món i convida Ajram a completar junts una prova tan dura com la Marató de Barcelona, que se celebrarà el dia 6 de març.

El poder de convocatòria de Josef Ajram, broker de professió i analista del suplement ARA Emprenem que cada dissabte es distribueix amb el diari ARA, és evident ja que compta amb gairebé 14.000 seguidors a Facebook i 3.000 a Twitter.

“El repte” aspira a aglutinar un grup de corredors solidaris per recórrer junts els 42,195 quilòmetres de la Marató de Barcelona. Tots ells portaran un buff dissenyat especialment per a l'ocasió, que es podrà adquirir amb aportacions voluntàries i es podrà recollir al Restaurant FresCo del carrer Casp. Periodistes com Xavier Bonastre o Arcadi Alibés ja s'han afegit a la iniciativa.

L'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) serà la beneficiària d'aquesta iniciativa, per a la qual la cadena DIR ha dissenyat un entrenament específic el dissabte 26 de febrer per la Carretera de les Aigües.

stats