RUGBI
Esports 01/11/2014

Al Barça se li segueix resistint la victòria (13-13)

La secció de rugbi ha arrencat un empat contra el Pozuelo als darrers minuts i segueix sense aconseguir cap triomf a la Divisió d'Honor

BarcelonaNo hi ha manera que el Barça pugui inaugurar el caseller de victòries de la Divisió d'Honor de Rugbi. Els jugadors que entrena Ricard Martinena han empatat aquest dissabte contra el Pozuelo (13-13), en un partit que s'ha disputat a la Teixonera.

I això que els blaugranes havien començat amb força i al descans guanyaven per 10 a 0, però el conjunt madrileny ha sabut revertir la situació a la segona meitat i capgirar el marcador en mitja hora: al minut 70 el marcador era de 10-13. Finalment, el Barça ha pogut aconseguir l'empat gràcies a un cop de càstig.

El Barça continua sense guanyar després de set jornades, tot i que gràcies a les bonificacions suma vuit punts i és a només un triomf de la zona mitja de la classificació.

L'altre equip català de la Divisió d'Honor, la Santboiana, juga aquest diumenge al camp del Cisneros. Els del Baix Llobregat defensen el liderat (perdut momentàniament per la victòria d'El Salvador) i la condició d'invictes a la Lliga.