Sis Nacions
Esports 13/03/2011

Anglaterra derrota Escòcia i es jugarà el Grand Slam i el torneig a l'última jornada (22-16)

Tom Croft anota l'únic assaig anglès del partit

LondresAnglaterra s'ha imposat aquest diumenge a Escòcia (22-16) i ha guanyat la Copa Calcuta que anualment es disputen aquestes dues seleccions. Però no només això. El “XV de la Rosa” es jugarà el Grand Slam i possiblement el torneig contra Irlanda, a l'última jornada del Sis Nacions de rugbi.

Els cops transformats per Flood (4) i Wilkinson han estat fonamentals en la victòria dels anglesos a Londres, ja que tots dos conjunts només han creuat una vegada la línia de marca (Croft per Anglaterra i Evans per Escòcia).

Malgrat que els visitants han dominat els primers minuts del partit amb un cop de càstig de Paterson als quatre minuts; els locals, mica en mica, han imposat el seu ritme i qualitat. Flood, amb tres xuts, ha encadenat nou punts consecutius per capgirar el marcador. Escòcia ha pogut empatar el partit, però el “XV de la Rosa”, gràcies a un nou xut de Flood i una marca de Croft, s'ha pogut imposar.

Anglaterra continua liderant la classificació del Sis Nacions després de guanyar tots els partits i jugarà contra Irlanda, a Dublín, el títol i el “Grand Slam”. Mentre Escòcia, que jugarà contra Itàlia, buscarà sumar la primera victòria del torneig per evitar l'última posició i la “Cullera de Fusta”.

Anglaterra 22 – Escòcia 16

ANGLATERRA: Corbisiero, Hartley, Cole, Deacon, Palmer, Wood, Haskell, Palmer, Youngs, Easter, Cueto, Hape, Tindall (Banahan, m.41), Ashton i Foden.

ESCÒCIA: Jacobsen, Ford, Low (Gross, m.53), Gray, Kellock, Hines, Brown (Vernon, m.44), Barclay, Lawson, Jackson, Evans, Lamont, Ansbro, Danielli i Paterson.

MARCADOR. ANGLATERRA: Una marca de Croft (68') transformada per Wilkinson; Cops de Flood (16', 25', 31' i 58') i Wilkinson (79'). ESCÒCIA: Una marca d'Evans (74') transformada per Paterson; Cops de Paterson (4' i 21'); Drop de Jackson (40').

ÀRBITRE: Romain Pote, francès.

ESTADI: Twickenham (Londres). Ple.