Rugbi
Esports 17/09/2011

Pol Massoni: "Hem de fer el que li toca a l'equip: aspirar a tot i arribar el més lluny possible"

El capità de la Santboiana és optimista abans de l'inici de la temporada, està satisfet amb les incorporacions i creu que l'equip es pot marcar objectius més alts

Martí Molina
2 min
Pol Massoni, capità de la Santboiana

Sant BoiDesprés del patiment de la temporada passada, Pol Massoni assegura que aquest any l'equip no haurà d'esperar fins a l'últim minut per defensar la categoria. I no només això, el capità de la Santboiana està satisfet amb la composició de l'equip i és optimista de cara a marcar-se objectius més alts a partir d'aquesta temporada mateix.

Com afronteu aquesta temporada?

El projecte està bastant consolidat, hi ha hagut reforços importants i tenim un any més d'experiència per fer el que li toca a la Santboiana: aspirar a tot i arribar el més lluny possible. I, sobretot, segur, no patir tant com els dos últims anys.

Com veus els reforços?

Són importants, s'estan conjuntant bé amb l'equip i crec que estem fent un projecte molt competitiu. És una temporada llarga on hi ha play-off i tenim temps d'acoblar aquests jugadors i fer la plantilla més forta. Ens falten també minuts per jugar i aprofitar-ho tot per anar conjuntant l'equip. Ens costarà agafar una mica el ritme, però suposo que a la resta d'equips també els passarà. Aquest any tenim una mica de marge i hem de pensar en arribar a la ronda final el millor possible. Hem d'estar tranquils, fer la nostra feina, i segur que donarà fruits.

L'any passat es van escapar molts punts a casa. És un dels temes que heu intentat millorar aquest any?

En som conscients i ens interessa recuperar la fortalesa del Baldiri Aleu, que és una cosa que ens ha costat els últims anys. I això comença fent-se respectar als partits de fora. Que els equips vinguin aquí i sàpiguen que ho tenen cru per treure algun punt. Hem de recuperar el respecte que hem perdut els últims anys, i que el rival sàpiga que guanyar la Santboiana no és gens fàcil.

I també engrescar els aficionats perquè omplin l'estadi cada diumenge...

Pel que vaig veure el dia de la presentació contra el Munster, la gent està bastant satisfeta i il·lusionada perquè han vist un canvi en el joc. I això és una cosa que es transmet i farà que la gent vingui als primers partits. Però també és feina nostra que en aquest debut obtinguem un bon resultat, i animar la gent que vingui i que sàpiga que gaudirà més que l'any passat.

stats