Esports 21/09/2012

La Santboiana SEAT debuta a casa contra el Cajasol Ciencias

Els de Lewis Williams van guanyar el primer partit de la temporada contra el Cisneros, però han de millorar en l'aspecte defensiu

Martí Molina
1 min
Imatge del primer partit de la temporada entre el Cisneros i la Santboiana SEAT

BarcelonaLa Santboiana SEAT disputa aquest dissabte el segon partit de la Divisió d'Honor de rugbi contra el Cajasol Ciencias (17 hores). Després del triomf en el primer partit de lliga, al camp del Cisneros (23 a 27), els de Lewis Williams buscaran una nova victòria que els mantingui a la part alta, però també que ajudi a consolidar el projecte d'aquest curs, on l'equip ha tingut molts canvis.

La setmana passada, a Madrid, els de Sant Boi es van endur la victòria gràcies a una molt bona primera part, on van castigar de valent el Cisneros –equip que aquesta temporada ha tornat a la Divisió d'Honor-. Però va patir més del compte a la represa, i va estar a punt d'enviar en orris tota la feina feta durant els primers 40 minuts. Mantenir la concentració durant tot el partit i ser més contundents en defensa són els dos objectius principals que es marca l'entrenador de cara a aquest enfrontament.

Contràriament al que és habitual, en aquesta ocasió els de Lewis Williams juguen el dissabte, per petició expressa del conjunt andalús. L'horari habitual dels enfrontaments de rugbi és el diumenge al matí, però és possible que els aficionats de Sant Boi hagin de canviar d'hàbits força dies, aquesta temporada, ja que molts clubs han demanat a la Santboiana SEAT poder jugar els partits el primer dia del cap de setmana.

Pel què fa al Cajasol Ciencias, l'euqip que entrena Paco González arriba al segon partit després de caure en el debut contra el VRAC Quesos Entrepinares (vigent campió), a la Cartuja. Tot i això, els andalusos són un equip perillós en atac, i es van quedar a només un assaig de sumar una bonificació ofensiva.

stats