Rugbi
Esports 15/06/2012

Rovigo, Worcester i Gernika, els rivals de la USAP en la lligueta de l'Amlin Cup de la temporada 2012-2013

Ja s'han sortejat els grups de l'Amlin Cup de la temporada vinent. La USAP ha quedat enquadrada al Grup 2, on se les veurà, entre altres, amb els bascos del Gernika

Ferran Vital
1 min

BarcelonaJa s'han sortejat els grups de la propera edició de l'Amlin Cup (competició equivalent a la UEFA Europa League de futbol), on el conjunt català de la USAP surt com un dels aspirants a la victòria final en aquesta competició.

La USAP ha quedat enquadrada al Grup 2, on se les veurà amb equips d'un potencial força inferior al seu, com és el cas del Rovigo italià o el Gernika basc. L'equip que tanca el Grup 2 són els Worcester Warriors anglesos, per bé que els catalans són, sobre el paper, un conjunt més fort que no pas els homes de Worcester.

El Gernika, la gran sorpresa

Especial atenció (i il·lusió) genera l'enfrontament contra el Gernika basc. El Gernika serà el representant de la Divisió d'Honor espanyola desprès que els campions de la competició (el VRAC de Valladolid) i els subcampions (els també bascos d'Ordizia) hagin refusat participar-hi per la delicada situació econòmica dels seus equips. Aquesta realitat dramàtica ha estat aprofitada pels directius del Gernika, que han acceptat encantats la possibilitat de disputar la segona competició continental. A priori, el duel entre catalans i bascos no pot ser més desigual, però de ben segur els biscaïns hi posaran tot el cor en el seu debut continental.

stats