Rugbi
Esports 20/03/2011

La Santboiana guanya a la pròrroga el CRC i es classifica pels quarts de final de la Copa (40-41)

Els de Bruce Hemara van acabar imposant-se en un partit frenètic que, després d'acabar 24-24, es va resoldre amb una marca a l'últim instant de la pròrroga

Tot i no jugar-s'hi res, el Cajasol va lluitar fins al final.

BarcelonaLa Santboiana va aconseguir classificar-se pels quarts de final de la Copa després d'imposar-se al camp del CRC Madrid per un ajustat 40-41, en un partit que es va resoldre a la pròrroga i a favor dels catalans gràcies a una marca a l'últim minut.

L'equip que entrena Bruce Hemara va anar per davant durant bona part del temps reglamentari, aconseguint un màxim avantatge de 3-15, que els locals van reduir a falta de pocs minuts pel final (17-24). Una remuntada que el CRC va completar, gràcies a una marca transformada, per empatar el partit a vint-i-quatre i forçar la pròrroga.

Al temps suplementari els locals van portar la iniciativa tant en el joc com en el marcador, i semblava que s'acabarien emportant el partit. Però una marca de la Santboiana a l'últim instant va acabar capgirant el marcador i classificant els catalans per a la següent ronda, que es disputarà el cap de setmana vinent (26-27 de març).

Als quarts de final, els catalans jugaran a casa contra el Bizkaia Gernika, que s'ha imposat 19-41 al camp de l'Hernani. Les altres eliminatòries seran: Cajasol Ciencias – Ampo Ordizia; Quesos Entrepinares – Sanitas Alcobendas; i Cetransa El Salvador – CR La Vila.