Rugbi
Esports 06/03/2011

Santboiana-Cajasol. Caixa o faixa al Baldiri Aleu

Els catalans depenen d'ells mateixos per mantenir la categoria. Fins i tot es poden salvar si perden i també ho fa l'Alcobendas, malgrat jugar contra el cuer destacat

Martí Molina
1 min
L'entrenador de la Santboiana, Bruce Hemara

BarcelonaLa Santboiana se la juga. Els catalans juguen a casa contra el Cajasol Ciencias en un partit de caixa o faixa per aquest històric del rugbi (12.30), per sumar una victòria que els mantingui a la Divisió d'Honor, categoria que sempre han militat.

L'equip català arriba a l'última jornada de lliga depenent d'ell mateix. Amb una victòria s'assegura la permanència, i fins i tot pot aconseguir-la en cas de derrota, però també necessitaria una ensopegada de l'Alcobendas, l'altre equip que també busca evitar el descens i que juga contra el València, un conjunt que ja va perdre la categoria ara fa unes jornades.

S'espera que el Baldiri Aleu estigui totalment ple en el partit d'avui per intentar aconseguir que l'equip aconsegueixi el seu objectiu. Els homes de Bruce Hemara només tenen la baixa de Víctor Gallego, que es va lesionar en l'últim parit a Guernika.

stats