Rugbi
Esports 24/03/2012

La Santboiana SEAT rep el Getxo amb l'obligació de guanyar per recuperar el liderat

Els de Lewis Williams, sense el lesionat Isaac Thompson, necessiten guanyar per tornar a encapçalar la Divisió d'Honor contra un equip que lluita pel 'play-off'

Martí Molina
1 min
Isaac Thompson, xutador de la Santboiana

BarcelonaLa Santboiana i el Getxo es veuran les cares aquest diumenge al Baldiri Aleu, en el partit ajornat de la 15a jornada de la Divisió d'Honor de rugbi. Serà un enfrontament intens entre dos equips que necessiten la victòria per mantenir intactes les seves aspiracions pel final de la fase regular. D'una banda, els de Sant Boi estan obligats a guanyar per recuperar el liderat –que ocupa momentàniament el Quesos Entrepinares de Valladolid– mentre el Getxo també necessita el triomf per mantenir-se entre els sis primers classificats, que li permetrien jugar el 'play-off' pel títol.

Els de Sant Boi parteixen com a favorits, però no ho tindran fàcil per les nombroses baixes que arrossega l'equip. La més destacada, la d'Isaac Thompson, que va recaure de la lesió a l'espatlla i va marxar a Nova Zelanda per operar-se. El xutador i màxim anotador de la lliga era una de les peces claus del projecte, i en el seu lloc jugarà Tomás Rabinovich, un argentí que prové del Club San Andrés de la URBA a l'Argentina.

D'altra banda, també seran baixa per lesió Acevedo i Palau. Mentre Ryan le Roux es perdrà el partit perquè està convocat amb la selecció. D'altra banda, l'entrenador està pendent de l'evolució de Richmond i Marlet.

L'enfrontament entre Santboiana i Getxo serà aquest diumenge 25 de març, a 2/4 d'1 del migdia al Baldiri Aleu.

stats