Rugbi
Esports 27/03/2011

La Santboiana busca un lloc a les semifinals de la Copa del Rei de rugbi contra el Guernica

L'equip que entrena Bruce Hemara vol aprofitar el factor camp per passar ronda en una eliminatòria a partit únic, malgrat les 4 baixes de l'equip contra el Guernica

Martí Molina
1 min
L'entrenador de la Santboiana, Bruce Hemara

BarcelonaDesprés de classificar-se pels quarts de final, ara fa set dies, la Santboiana busca un lloc a les semifinals de la Copa del Rei contra el Bizkaia Guernica (Baldiri Aleu, 12.00).

En una eliminatòria que es disputa a partit únic, els catalans compten amb l'avantatge que els dóna el factor camp, i confien en poder superar els bascos igual com ja van fer a la lliga; en aquell cas per només un punt, però que igualment serviria per accedir a semifinals.

De totes maneres, l'equip que entrena Bruce Hemara no ho tindrà fàcil, ja que no pot comptar amb els dos neozelandesos, que ja han tornat al seu país. I tampoc amb els dos jugadors que es van lesionar a l'anterior eliminatòria.

El guanyador d'aquesta eliminatòria jugarà, a casa, contra el vencedor del partit Cetransa El Salvador – CR. La Villa, que es disputa aquest diumenge a Valladolid.

D'altra banda, Cajasol Ciencias i Quesos Entrepinares s'enfrontaran a semifinals després de superar ronda aquest dissabte.

stats