Rugbi
Esports 14/01/2012

La Santboiana Seat torna a Ordizia per jugar un partit de Copa. O caixa o faixa

Tan sols una setmana després que els catalans guanyessin el conjunt basc a la lliga, ara hi tornen per buscar un bitllet per a les semifinals de Copa a partit únic

M. Molina
1 min
Una imatge de la Santboiana-Ordizia de la temporada 2010-11

BarcelonaTan sols han passat 7 dies des que la Santboiana Seat va donar un cop d'autoritat i es va distanciar al capdavant de la Divisió d'Honor de Rugbi gràcies a la victòria al camp de l'Ampo Ordizia (21-32). Tanmateix, els homes de Lewis Williams tornen aquest diumenge a terres basques, però per buscar un bitllet per les semifinals de la Copa del Rei.

Els dos equips s'estrenen en aquesta competició –que aquesta temporada es juga en paral·lel a la Lliga–, després que l'Alcobendas decidís retirar-se'n. Així, Santboiana i Ordizia queden sols al grup A, i tots dos lluitaran aquest diumenge per un lloc a les semifinals a partit únic.

Els catalans, entrenats per Lewis Williams, tornen a tenir un repte difícil. No només per l'entitat del rival, sinó perquè buscarà rescabalar-se de la derrota en lliga eliminant els de Sant Boi de la competició del KO.

Al partit de diumenge passat van debutar Toby Carroll –que es va fracturar el dit– i Amirani Chichua, del sènior 2. És possible que entrin a la convocatòria d'aquest cap de setmana altres jugadors del sènior 2, el juvenil Nil Baró i Oriol Garcia. En canvi, seran baixa Mauro Palau, Victor Marlet, Toby Carroll, Damian Mantelli, Àlex Palomo i Mario Sagario.

Per a aquest partit, la Santboiana ha informat que comptarà amb el suport de diversos espectadors vinguts expressament des de Sant Boi, i que s'espera que hi hagi "una gran afluència" de catalans a les graderies.

stats