Rugbi
Esports 06/11/2011

La Santboiana supera amb comoditat l'Alcobendas i manté el lideratge en solitari (40-7)

Els de Lewis Williams han guanyat el sisè partit consecutiu i han sumat una nova bonificació ofensiva contra un conjunt que només ha creat problemes al 1r temps

M. Molina
La Santboiana ha superat l'Alcobendas.

BarcelonaLa Santboiana continua en ratxa i ja suma sis victòries consecutives a la Divisió d'Honor de rugbi. Els homes de Lewis Williams, que només van caure derrotats a la jornada inaugural –a domicili, i d'un punt– es mantenen intractables al Baldiri Aleu. En aquesta ocasió, la víctima ha estat l'Alcobendas, un rival que la temporada passada va guanyar tots dos enfrontaments contar els de Sant Boi, però que aquest diumenge ha caigut clarament per un contundent 40-7.

Els locals no han tardat massa a avançar-se al marcador. Thompson ha pogut fer un assaig al minut 4, i ell mateix ha aconseguit la transformació. Però a partir d'aquí la Santboiana ha tingut alguns minuts de dubtes, no ha dominat amb contundència, i ha vist com al minut 23 Oliver era expulsat temporalment en veure una targeta groga. Un fet que no han desaprofitat els visitants per igualar el partit amb una marca transformada.

Però amb 7 a 7 al marcador, els de Lewis Williams han tornat a agafar la iniciativa, al marcador i al joc. I així, amb dos cops de càstig i una marca transformada de Serrano, els locals han marxat al descans amb 20-7.

El segon temps no ha estat diferent del primer. La Santboiana ha imposat la seva superioritat i ha trobat la línia de marca amb Severino i Acebedo. Aquest últim, a més, donant una bonificació ofensiva als de Sant Boi per anotar el quart assaig del partit (30-7).

Un matx que ja estava sentenciat, i que s'ha acabat amb un cop de càstig i una marca transformada, tot per mitjà de Thompson (40-7).

Gràcies a aquesta victòria la Santboiana es manté al capdavant de la Divisió d'Honor de rugbi, havent sumat sis victòries més sis bonificacions en set partits disputats.