Rugbi
Esports 25/02/2012

La Santboiana SEAT torna a la competició a Gernika amb l'objectiu de mantenir el primer lloc a la Lliga

Després d'un mes de descans, el conjunt que entrena Lewis Williams encara la recta final d'una fase regular que lidera amb 7 punts més que Ordizia i Valladolid

Martí Molina
2 min
Isaac Thompson, xutador de la Santboiana

BarcelonaLa Santboiana torna aquest diumenge a la competició, i ho fa amb l'objectiu d'assegurar la primera posició a la fase regular, que li garantís l'avantatge de camp en el 'play-off' pel títol. Serà a Gernika (12.00) en un enfrontament contra un rival que ocupa el quart lloc a la taula i que és especialment fort a casa, on només ha perdut un dels set partits que hi ha disputat. Encara que els de Sant Boi també son efectius fora del Baldiri Aleu, sobretot aquest any, on han sumat quatre victòries en cinc enfrontaments de Lliga.

El partit es preveu difícil pels homes de Lewis Williams, en part per l'estat del terreny de joc, sempre enfangat. És per això que l'entrenador de la Santboiana planteja la possibilitat de situar l'argentí Juan Severino al centre.

Més enllà d'això, el tècnic ha pogut recuperar per aquest partit homes importants com Isaac Thompson o Burger Geldenhuys. Però no podrà comptar ni amb Marlet, Trubat i Le Roux. Tres baixes que han fet viatjar fins al País Basc els jugadors del segon equip Venerio i Adrià Garcia.

El conjunt català no estarà sol en la seva visita a Gernika, ja que una seixantena d'aficionats han fet el trajecte fins a la localitat basca per animar el conjunt de Sant Boi en la seva lluita per mantenir la posició de privilegi a la fase regular.

La Santboiana encapçala la classificació amb 50 punts (10 victòries i 10 bonificacions), i en té 7 de marge respecte AMPO Ordizia i Quesos Entrepinares de Valladolid. Mentre el Gernika és el quart classificat amb 35.

La convocatòria per aquest partit la formen 22 jugadors: Balsalobre, Miniño, Sagario, Massoni (C), Lyons, Carroll, Guerrero, Oliver, Puigbert, Thomson, Palau, Severino, Richmond, Serrano, Garcia, Acevedo, Chichua, Palomo, Stavrov, Venerio, Geldenhuys i Adrìà Garcia.

stats