Esports 18/10/2015

La Santboiana es queda amb la mel als llavis a Gernika a l'últim sospir (33-32)

BarcelonaLa UE Santboiana no ha pogut aconseguir la victòria a Gernika malgrat anar durant gairebé tot el partit al davant en el marcador (33-32). Una marca del conjunt local a l'últim minut ha servit perquè els bascos capgiressin l'electrònic i guanyessin un partit rocós i molt igualat.

El conjunt català ha agafat avantatge de seguida i s'ha arribat al descans amb un ajustat 13 a 17. La fortalesa defensiva i el domini en les melés han permès a la Santboiana dur el control del partit i ampliar el marcador a la represa fins a un màxim avantatge de 23-32. Però un cop de càstig i una marca final sota pals han impedit el triomf visitant.

És la segona derrota de la temporada dels de Sant Boi, que també van caure en el darrer partit de Lliga, a casa, per una marca a última hora. Tot i això, el degà del rugbi suma dos punts (un de bonificació ofensiva i un de bonificació defensiva).