Rugbi
Esports 30/01/2011

La Santboiana busca una victòria a Valladolid que l'acosti una mica més a la permanència

El club català espera trobar una gespa malmesa per les condicions climàtiques; i a més haurà de superar les lesions de Max, Puigbert i Llorens

Martí Molina
1 min

BarcelonaQuan falten 3 jorandes per acabar la Lliga Renfe de rugbi, la Santboiana està a una bona posició per evitar el descens de categoria, tot i que no es pot despistar en aquests últims partits si vol evitar-se problemes d'última hora. Per això, els partits que queden són qualificats pel club de “3 finals”.

L'equip juga aquest diumenge al camp del Vrac Quesos Entrepinares de Valladolid (12.30), un equip que es troba a la zona mitja de la classificació i que ja s'ha garantit matemàticament la salvació.

Jordi Dorca, vice-president esportiu de la Santboiana, considera que “és una sortida difícil, tant pel rival com per les condicions del terreny de joc”. I és que la gespa estarà en “males condicions degut a la climatologia, amb temperatures sota zero i pluja”. A més, els catalans no podran comptar amb els lesionats Max, Puigbert i Llorens.

Tot i això, el dirigent esportiu confia en confia que una possible falta de motivació dels val·lisoletans; que a falta de 3 jornades pel final de la competició ni pateixen pel descens ni poden optar al títol.

stats