Rugbi
Esports 31/03/2012

La USAP supera el Baiona i fa un pas de gegant per salvar la categoria (47-9)

L'equip de Perpinyà s'ha imposat amb contundència contra un rival directe en la lluita pel descens, i té 6 punts d'avantatge quan només queden 4 jornades pel final

Ara
1 min
James Hook, xutador de la USAP

PerpinyàLa USAP de Perpinyà ha fet aquest dissabte un pas de gegant per salvar la categoria al Top-14 de la lliga francesa de rugbi. El conjunt nord-català s'ha imposat amb contundència al Baiona, rival directe en la lluita per la permanència, en un partit disputat a l'estadi Aimé Giral.

La Unió Sportiva Arlequinada de Perpinyà no ha donat opció al conjunt rival, i a més de la victòria, també s'ha adjudicat una bonificació ofensiva; davant un equip que només ha pogut sumar gràcies a tres cops de càstig.

Florian Cazenave, amb un assaig al minut 3, ha encarrilat el partit; que s'ha sentenciat gràcies a les marques de Damien Chouly, Bertrand Guiry i Rudolf Coetzee; a més de l'efectivitat amb els xuts a pals de James Hook –que també ha fet una marca–.

Amb aquest triomf, l'equip de Perpinyà té 6 punts d'avantatge respecte el Baiona, l'equip que marca el descens quan només falten 4 jornades per acabar la fase regular de la competició.

stats