Rugbi
Esports 18/12/2010

La U.E. Santboiana s'imposa al Pegamo Bera Bera (11-17) en el partit avançat de la 13a jornada

Aquesta victòria a domicili davant un rival directe dóna tranquil·litat als homes de Sean Spring, que es consoliden a la part mitja de la classificació

Sant SebastiàLa U.E. Santboiana ha aconseguit una victòria molt important aquesta tarda a l'estadi del Pegamo Bera Bera (11-17). Els catalans arribaven amb només un punt més que els vascos a aquest partit i el triomf dóna tranquil·litat als homes de Sean Spring, que es consoliden així a la part mitja de la classificació.

La santboiana, que als primers minuts perdia 3-0, ha aconseguit arribar al descans per davant al marcador en un partit molt igualat. A pocs minuts del final, el Bera Bera s'ha posat per davant al marcador de nou (11-9), però en el temps de descompte, els catalans li han donat la volta i han posat el definitiu 11-17.

En la propera jornada, la U.E. Santboiana rebrà al Baldiri Aleu el penúltim classificat, el Sanitas Alcobendas.