Heineken Cup
Esports 23/01/2011

La USAP aconsegueix el punt que li permet passar com a primera de grup a quarts de la Copa d'Europa

Els nord-catalans han assolit els quatre assajos necessaris per aconseguir el punt addicional que necessitaven per acabar la fase com a líder del grup 5

Redacció
1 min
Florian Cazenove ha aconseguit el quart assaig de la USAP.

PerpinyàLa USAP ha certificat aquest diumenge el seu passi a quarts de final de la Copa d'Europa de rugbi amb una clara i contundent victòria sobre els Scarlets per 37 a 5.

Amb un "Barcelona és aquí", l'speaker de la USAP, Pere Manzanares, ha saludat el quart assaig dels arlequinats contra els Scarlets transformat per Cazenave, que ha significat el punt addicional que els permetrà jugar els quarts de final de la Copa d'Europa amb el factor camp a favor.

La força a la davantera dels nord-catalans i la creativitat de la seva línia del darrere ha estat massa per als Scarlets, que només han pogut transformar un assaig, enfront dels cinc dels arlequinats, que ja dominaven al descans per 22-0.

Tal com estava previst, el partit de quarts de final de la Copa d'Europa es disputarà a l'estadi Lluís Companys el 9 d'abril (16.00 hores) i el rival dels nord-catalans serà el Toulon.

Abans la USAP jugarà el 2 d'abril un partit de la lliga francesa contra el Tolosa a l'estadi Olímpic de Barcelona.

Alineacions:

USAP: Porical (Michel, 58’); Sid, Marty, Mermoz, Candelon; Laharrague (Edmonds, 55'), Cazenave (Boulogne 55’); Guiry, Tuilagi (Britz, 50’), Chouly; Vilaceca (Tchale Watchou, 58’), Olibeau; Mas (Bourrust, 58’), Guirado (Tincu, 55’), Freshwater (Pulu, 58’).

Scarlets: Priestland (Williams, 70’); Stoddart, Maule, Davies, Lamont; Jones, Knoyle (Roberts, 55’); Turnbull, Lyons (Morgan, 55’), Mc Cusker (Pugh, 55’) ; Fa’amatuainu (Welch, 50’), Reed; Gardiner (John, 55’), Ress (Phillips, 66’), Thomas (Jones, 70’).

Anotacions USAP:

Assaigs: Porical (4'), Tuilagi (10'), Sid (31'), Cazenave (47'), Britz (68')

Xuts a pal: Porical (11', 32'), Laharrague (48')

Penals: Laharrague (40', 53')

Anotacions Scarlets:

Assaig: Davies (45')

stats