TORNEIG CONDE DE GODÓ
Esports 09/12/2010

Albert Costa creu que el Godó "està millor col·locat que fa un any"

El director del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis, Albert Costa, va afirmar ahir que "el torneig està millor col·locat que fa un any". Amb el començament de la temporada 2011, Costa ha afirmat que la propera edició podria ser de les millors.

Redacció
2 min

Barcelona"El nostre objectiu és tenir el millor quadre possible i fins el moment tot fa pensar que el tindrem ja que a falta de més de quatre mesos hem rebut confirmacions molt alentidores". L'edició del 2011 del Torneig Conde de Godó serà la tercera de Costa com a director. Segons el director, "aquest trofeig és el millor o el segon de la seva categoria al món i no només pel tenis que pot presentar, sinó perqué al torneig l'acompanya la ciurar, que és molt atractiva, i sempre aconsegueix que els jugadors es trobin com a casa seva".

Costa és conscient de que el torneig no pot competir amb els Masters 1.000, "als qual els jugadors del circuit han d'anar obligatòriament -només 4 dels Masters 500 ha de jugar cada anys els tennistes de l'ATP", però recorda que el torneig sempre ha funcionat molt bé i que l'any 2011 serà inclús millor que l'anterior: "Estem millor col·locats que fa un any. AL 2010 estàvem al mig d'un calendari ferotge, després de Montecarlo i abans de Roma i Madrid, amb quatre setmanes de torneigs sense cap descans, i al 2011 la cadència serà millor: Montecarlo, Barcelona, setmana lliure, Roma i Madrid. I aquest format, amb la setmana de descans després del Godó ens portarà amb tota seguretat a Barcelona als millors especialistes de la terra batuda".

Una altra dada decisiva que explica el seu optimisme de cara al futur és el factor Rafa Nadal. La confirmació del número u mundial és per a Costa un element cla. "El torneig de 2010 va ser molt bon sense Nadal, ja que la final la van jugar els dos millors del quadre, Verdasco i Soderling, però Rafa és únic". A Costa per cert, no el preocupat que aquesta edició del 2011 coincidirà amb la setmana santa.

stats