Tenis
Esports 23/03/2011

Albert Costa: "Decidir dopar-se em sembla ridícul; no tens escapatòria"

El director del torneig Comte de Godó ha qualificat de "lamentable" el dopatge i ha considerat "ridículs" els que fan ús de substàncies prohibides "perquè no hi ha escapatòria"

Efe
1 min

MadridEl català Albert Costa, director del torneig Comte de Godó a més de capità de l'equip espanyol de Copa Davis, ha qualificat de "lamentable" el dopatge i ha considerat "ridículs" els que fan ús de substàncies prohibides, "perquè no hi ha escapatòria".

"El dopatge sempre m'ha impactat molt. Ho he vist realment com una cosa... Jo he estat esportista d'elit i m'ha semblat que poden passar moltes coses però que un esportista, ell, decideixi dopar-se, em sembla ridícul. Saps que t'atraparan. Que et fan controls cada cinc minuts. No tens escapatòria", ha dit a Efe Albert Costa.

El capità de l'equip espanyol de Copa Davis ha reconegut que no ha conegut ningú "que ni tan sols comentés el tema. Semblava impossible que pogués passar. Era com una cosa llunyana. Em semblava bastant absurd. Però veig que passa, que la gent hi segueix caient", ha dit.

"El tema del dopatge és lamentable. No cal perdonar res. Igual que es castiga el que es dopa ha de castigar-se igual el que dóna una notícia que pot ser no veritable. És molt fort", ha conclòs el lleidatà.

stats