Tenis
Esports 26/04/2012

Albert Ramos sucumbeix al bon moment de forma del japonès Nishikori (6-7 i 3-6)

El tenista de Mataró ha fet un molt bon primer set, on ha perdut al 'tie break' (2-7), i en el segon no ha pogut remuntar el primer 'break' de Nishikori

Albert Solé
1 min
Albert Ramos ha perdut davant el japonès Nishikori al Godó / ALBERTO ESTÉVEZ / EFE

BarcelonaAlbert Ramos viu el seu millor moment en el tenis sent el número 42 del món, el seu millor rànquing, i de disputar la final del torneig de Casablanca, però no ha pogut superar un altre jugador en plena forma, el japonès Kei Nishikori, número 17 de l'ATP, que va arribar als quarts de final de l'Open d'Austràlia, on va caure amb Murray.

Ramos ha fet un primer set molt meritori, fins i tot ha tingut una pilota de set amb 5-4, però ha acabat perdent en el 'tie break'. El duel ha estat equilibrat fins el 2-2, i a partir d'aquí els dos tenistes han començat a patir per mantenir el seu servei. Han fet un 'break' cadascun, i Ramos ha desaprofitat una pilota pel 6-4. Però en el joc decisiu, Nishikori no ha donat cap opció al català i l'ha derrotat per un clar 2-7.

El segon set ha sigut més fàcil per al japonès, que ha trencat el servei de Ramos tot just començar, i ha sabut mantenir aquest avantatge fins al final. Fins i tot podia haver acabat el partit abans si hagués aprofitat tres pilotes de 'break' sobre el servei del català amb 1-4. Al final, 3-6 i partit acabat.

stats