Tenis - Copa Màsters
Esports 21/11/2011

David Ferrer derrota Andy Murray en dos sets en la seva estrena a la Copa Màsters de tenis

El tenista de Xàbia derrota l'escocès, favorit del públic britànic, a la Copa Màsters de Londres per 6-4 i 7-5 en dues hores exactes

Ferrer i Murray a la Copa Màsters.

BarcelonaEn la segona jornada de la fase de grups del Màsters de Londres, David Ferrer ha guanyat per primera vegada en la seva carrera Andy Murray sobre superfície dura, després d'haver caigut derrotat aquesta temporada en tres ocasions. Avui, el de Xàbia l'ha superat en dos sets, 6-4 i 7-5.

Ferrer, més regular que el seu rival, ha començat molt fort i s'ha aprofitat de les imprecisions d'un Murray un pèl nerviós, sobretot amb el seu servei. A la meitat del primer set, un cop s'han situat sobre la pista tots dos tenistes, ha començat un apassionant intercanvi de cops que ha resolt favorablement Ferrer per endur-se el primer set després de gairebé una hora de joc (6-4).

El segon set ha començat amb Ferrer per sota de Murray, que s'ha situat 2-0 en pocs minuts. Però la fortalesa mental del número cinc del món l'ha permès capgirar el marcador. Ferrer ha aprofitat la primera bola de partit de què ha disposat per evitar el tie break i resoldre al seu favor el primer partit de la Copa Màsters.