Tenis
Esports 21/01/2012

David Ferrer, Andy Murray i Novak Djokovic es classifiquen pels vuitens a l'Obert d'Austràlia

El tenista de Xàtiva s'ha imposat a l'argentí Chela en tres sets (7-5, 6-2 i 6-1). L'escocès ha guanyat Llodra i el serbi ha superat sense problemes Mahut

BarcelonaDavid Ferrer, Andy Murray i Novak Djokovic són alguns dels noms propis d'aquesta jornada de l'Obert d'Austràlia de tenis. Tots ells han guanyat els seus partits en tres sets i s'han classificat pels vuitens de final del primer 'Grand Slam' de l'any.

David Ferrer ha superat al tenista argentí Juan Ignacio Chela (7-5, 6-2 i 6-1) en un enfrontament que ha durat poc més de dues hores. No ha estat un enfrontament fàcil, ja que Chela ha plantat cara al primer set, aprofitant alguns errors no forçats del xativí. Tanmateix, Ferrer ha anat de menys a més i ha acabat guanyant el partit amb autoritat.

Als vuitens de final, el número 5 del món se les haurà amb el francès Richard Gasquet (17), que havia eliminat el serbi Tipsarevic.

Aquest dissabte també ha passat ronda Novak Djokovic, un dels principals candidats a la victòria final. El tenista serbi no ha tingut pietat del francès Nicolas Mahut, a qui ha superat en una hora i 14 minuts (6-0, 6-1 i 6-1). A la propera ronda, Djokovic jugarà contra el guanyador del partit entre el canadenc Milos Raonic i l'australià Lleyton Hewitt.

D'altra banda, Andy Murray també ha passat ronda en tres sets. En el seu cas, el jugador escocès ha derrotat el francès Michael Llodra ( 6-4, 6-2 i 6-0) en 1 hora i 49 minuts de joc. El seu proper rival serà el kazakh Mikhail Kukushkin.