OPEN BANC SABADELL
Esports 23/04/2011

David Ferrer, primer finalista del Godó en vèncer Almagro per 6-3 i 6-4

En un duel elèctric, el tennista de Xàbia ha sabut aguantar les envestides del seu rival, que ha jugat tota l'estona al límit

Oriol March
2 min
David Ferrer.

BarcelonaDavid Ferrer és el primer finalista de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Ho ha aconseguit després de vèncer Nicolás Almagro per 6-3 i 6-4 en un duel elèctric marcat pels llargs pilotejos des del fons de la pista i per la intensitat dels dos jugadors. Ferrer ha sabut aguantar les temibles envestides del seu rival, que ha jugat tota l'estona al límit dels seus cops -fet que l'ha condemnat a errar més del normal en algunes fases del partit- i que ha sacat amb la velocitat que en ell és habitual. Ferrer, un dels millors restadors del circuit, juntament amb Rafa Nadal, ha comès pocs errors en el retorn del servei d'Almagro. Això, sumat a què no ha cedit cap joc mentre ell sacava, li ha permès endur-se el partit amb solvència.

Un break al principi del primer set ha servir perquè l'alacantí encarrilés el partit. Almagro no ha perdut la calma en cap moment, però sí que ha pecat de precipitació a l'hora de tirar els cops guanyadors. Això ha minvat la seva efectivitat. En ocasions se l'ha vist sense paciència i irritat amb la consistència de Ferrer, un mur quan s'ho proposa. A més, el de Xàbia ha aconseguit traçar bones jugades, amb deixades incloses, i això no ha fet més que enervar Almagro, que s'ha descentrat a mitjan segon set. La potència dels seus cops l'ha fet resorgir i ha obligat Ferrer a endur-se el partit amb el seu servei, amb 5-4.al marcador. L'alacantí no s'ha posat nerviós i, amb una dreta excepcional, ha culminat la seva victòria.

La segona final es disputarà a les quatre de la tarda entre el gran favorit, Rafa Nadal, i la revelació del torneig, el croat Ivan Dodig. Els aficionats esperen que guanyi el mallorquí per veure el duel més atractiu sobre terra batuda de l'actualitat a la final del Godó.

stats