Open d'Austràlia
Esports 28/01/2011

David Ferrer no pot completar la gesta i cau eliminat per Andy Murray a la semifinal

El de Xàbia ha anat de més a menys i, després de guanyar el primer set, ha anat perdent gas contra un rival que es jugarà el títol amb Novak Djokovic

Redacció
1 min
Andy Murray.

Melbourne p { margin-bottom: 0.21cm; } Andy Murray ha superat aquest matí David Ferrer en quatre sets (6-4, 6-7, 1-6 i 6-7) i jugarà la final de l'Open d'Austràlia contra Novak Djokovic. La semifinal ha estat un gran partit, ple de moments intensos i emocionants.

El de Xàbia ha anat de més a menys i, després de guanyar el primer set (6-4), ha anat perdent gas. Caure al segon set al tie-break (6-7) ha estat un cop dur, del qual no s'ha recuperat en el tercer set (1-6).

Ferrer, això sí, no ha deixat de lluitar en cap moment, especialment en un darrer set en el qual ha recuperat el seu millor joc. Al final ha acabat cedint-lo (6-7) en un nou tie-break molt emocionant.

El rival de Murray en la final serà Novak Djokovic , que ahir va completar un gran partit per derrotar Roger Federer en la primera semifinal de l'Open d'Austràlia. El serbi va dominar el partit en tot moment i, ja des del primer set, va jugar amb molta confiança, segur d'ell mateix. El número tres del món i campió del torneig australià el 2008 va demostrar al Rod Laver Arena de Melbourne que està en un gran moment de forma.

stats