Tenis - Copa Màsters
Esports 23/11/2011

David Ferrer derrota Djokovic en dos sets i es classifica per a semifinals de la Copa Màsters

El tenista de Xàbia ha guanyat 6-3 i 6-1 després d'un partit molt agressiu que s'ha resolt en una hora i 15 minuts

Ferrer s'estira per tornar una pilota de Djokovic.

BarcelonaDavid Ferrer ha derrotat Novak Djokovic en dos sets (6-3 i 6-1), una fita que aquesta temporada només han aconseguit cinc tenistes. El de Xàbia ha jugat molt intens des del primer minut i ha aconseguit un trencament de servei en un moment decisiu, amb 3-3 en el marcador, per encarrilar el triomf.

Djokovic no ha pogut aturar el bon joc del número cinc del món i ha perdut el segon set amb relativa facilitat.

La victòria li val per tenir confirmada la seva participació en semifinals de la Copa Màsters, a falta de jugar un partit de fase de grups.