OBERT D'AUSTRÀLIA
Esports 22/01/2011

David Ferrer imita a Robredo i es classifica també pels vuitens de final

Ara es veurà les cares amb el canadenc Milos Raonic, botxí de Iujni en l'anterior eliminatòria.

Redacció
1 min
David Ferrer, tenista de Xàtiva

BarcelonaDesprés de la classificació de Tommy Robredo, un altre tenista dels Països Catalans ja és als vuitens de final de l'Obert d'Austràlia. David Ferrer ha fet valer la seva condició de favorit per convertir en un tràmit el matx davant d'un dels jugadors amb pitjor rànquing de l'ATP que continuava endavant, el lituà Berankis. Ferrer mai no s'havia vist les cares amb un home que ocupa el lloc 95 del rànquing ATP.

A vuitens Ferrer es trobarà el canadenc Milos Raonic. El canadenc s'ha fet amb la condició de jugador revelació de la competició, sobretot després de vèncer el rus Mikhaïl Iujni, desè favorit, per 6-4, 7-5, 4-6 i 6-4.

David Ferrer ha destacat que el canadenc Milos Raonic, el seu pròxim adversari, "no és una sorpresa" per als que disputen el circuit. "Pot semblar una sorpresa però no ho és per a nosaltres. És un gran tennista que aviat estarà entre els de dalt del rànquing. L'any passat ja va fer bons resultats ", va afegir el tennista alacantí. El canadenc "treu molt bé i també treballa bé des del fons de la pista. És agressiu. Hauré d'estar molt concentrat i serà un rival molt dur ", va afegir Ferrer. Sobre el seu triomf davant Berankis, solucionat per la via ràpida, el setè jugador del món ha indicat que "sempre cal lluitar encara que en aquesta ocasió no ha estat un partit llarg. Ara m'ha vingut bé ", ha afegit. "He arribat molt bé físicament a aquest torneig i he tingut un bon inici d'any. Vejam com seguim ", va concloure David Ferrer.

stats